over mij

Eline & Joost

over mij

Ik ben Eline. Onder de naam ‘elvi’ (Eline Visscher) maak ik content voor (online) magazines en bedrijven. 

Ik ben geboren en getogen in Goes, verhuisde op mijn achttiende naar Utrecht en woonde van 2018 tot 2021 in Warschau en Brussel. Nu woon ik alweer een aantal jaar met mijn man en zoontje in Den Haag. 

Als freelance tekstschrijver en redacteur schrijf ik artikelen, neem ik interviews af en redigeer en herschrijf ik teksten. Vooral over lifestyle, psyche en zingeving – maar ik sta open voor (bijna ;-)) alle onderwerpen.

‘Jij hebt de gave om kleine dingen bijzonder te maken.’ Het was een reactie van een vrij random Facebookvriend, een aantal jaar geleden, op een blog die ik deelde. Ik vond het een van de mooiste complimenten die ik heb gekregen. Want kleine dingen bijzonder maken, dat is wat ik nastreef in mijn werk als schrijver en content creator. 

Taal, tekst, schrijven, magazines. Daar word ik blij van. Als kind al: ik schreef hele verhalen over barbies, de Efteling en barbies die naar de Efteling gingen. Als tiener pende ik dagboeken vol en fantaseerde ik met vriendinnen over Amerikaanse high schools. Steeds meer groeide het besef: dit is waar ik goed in ben. Misschien moet ik hier iets mee doen.  

Zodoende verliet ik in 2011 het Zeeuwse om Communicatie- en Informatiewetenschappen te studeren aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie schreef ik voor verschillende magazines en liep ik stage bij de Evangelische Omroep. Gidsteksten voor tv-programma’s, invulverhalen voor een meidenmagazine, nieuwsbrieven voor studenten – yes, ik schreef echt van alles. 

Mijn professionele ervaring deed ik op als webredacteur bij de Evangelische Omroep en DagjeWeg.NL en als content producer bij Hearst Create. Sinds 2018 ben ik fulltime gaan freelancen.

… en verder word ik blij van warme croissants, rode wijn, woonwinkels, fijne boeken en magazines, Franse Bulldogs, citytrips, uit ontbijten en weekendjes met familie of vrienden. 

Oh ja, en ik schreef een boek!

‘Jij bent mooi! – 50 tips om te ervaren hoe waardevol je bent’ is de titel van het boek dat ik in 2016 uitbracht. Een boek voor tienermeiden, met vijftig gekke en minder gekke tips om erachter te komen hoe leuk en prachtig je bent.

Te koop bij bol.com, maar steun vooral je lokale (christelijke) boekhandel :-).

Wat kan ik voor je betekenen?

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven